Team/ Fun-Uitjes

Fun / Team / Bedrijfs / Vrijgezellen – Uitjes! 

Wij beschikken over een fantastische Easydrift SEAT Ibiza cup racer. Deze raceauto is uitgerust met racing seats en gordels, rolkooi en helemaal gestript van binnen. Beleef hoe het is om in een echte racing drift car te rijden.  Er zijn vele mogelijkheden maar de bekendste is toch wel de:

Slalom Challenge – Met de Easydrift SEAT Ibiza Cup Racer een slalom parcours afleggen. Dit natuurlijk voor de snelste tijd, maar met als extra moeilijkheidsgraad een rotonde, waar gedrift MOET worden. Als dit niet gedaan wordt geldt een tijdstraf. Wie de snelste tijd rijd, gaat met het eremetaal naar huis!


 

Tevens zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals:

180° turn Drift – Hier leer je onder gecontroleerde omgeving om een 180° bocht te driften in een auto van .

Stuurplaat – Je wordt met een auto van de locatie dwars een gladde baan opgegooid, aan jou de taak om de auto weer onder controle te krijgen

Buiten Karten – Echt karten doe je buiten! Samen met je maten een een wedstrijd karten op 1 van de mooiste buiten kartbanen van Nederland.

Kantelsimulator – Probeer jij maar eens uit een auto te komen die ondersteboven ligt, onder begeleiding van een instructeur zal dat gaan, leuk, en vooral apart om mee te maken.

Race-Simulator – Een rondje rijden in de racesimulator, dit onder begeleiding van een race-instructeur, die je de basis principes van het circuit-rijden uitlegt.

Op onze locatie in Lelystad zijn er tevens mogelijkheden tot lunch en/of diner. Ook is het mogelijk om een zaal af te huren voorzien van alle moderne apparatuur voor bijvoorbeeld een vergadering / presentatie. Hierbij is het zakelijke goed te combineren met een fun gedeelte. Mocht er op eigen locatie een leuk onderdeel uitgezet moeten worden, dan is daar ook een mogelijkheid voor, mits dit maar afgesloten terrein is.

Wij kunnen een gevarieerd en sportief programma voor je op maat maken. Van kleine tot grote groepen, van een paar onderdelen tot een volle dag. Vele mogelijkheden dus.

Voor meer informatie, boekingen en/of vragen, neem hieronder contact met ons op!

Back to top